Farklılıklarımız

• Takvim Çalışması: Öğrencilere dün, bugün, yarın, haftanın günleri, yıllar, aylar, mevsimler, sayılar gibi kavramların tablo üzerinden anlatıldığı bir çalışma. Türkçe ve İngilizce olarak uygulanır.
  • Göster-Anlat Günü: Öğrencilerin kendilerine ait herhangi bir eşyayı okula getirerek çember şeklinde oturup arkadaşlarına anlattığı, kendini toplum karşısında ifade etmeyi öğrendiği bir etkinlik.
  • Sıfır Atıkla Yaratıcılık: Öğrencilerin evlerinden getirdikleri artık materyallerle, o haftanın konusuna uygun olarak yaptıkları projeler.
  • Kitap Günü: Haftanın belirlenen günlerinde öğrencilerin evden getirdikleri kitabı arkadaşlarına anlatması.
  • Oyuncak Günü: Haftanın belirlenen günlerinde öğrencilerin evden getirdikleri oyuncaklarını arkadaşlarıyla paylaşması.
  • Organik Tarım: Öğrenciler okulda kendilerine ayrılan bahçede mevsimine göre sebze ekerek bakımını üstlenirler. Toplanan ürünler pay edilerek ailelere gönderilir.