Etkinlikler; insanları bir araya getiren, kaynaştıran, birlikte eğlenceli vakitlerin geçirildiği bir zaman dilimidir. Bu nedenle alanında deneyimli branş öğretmenlerimiz ile çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirebildikleri ve sosyal paylaşımda bulunmalarına olanak sağlayan faaliyetlere eğitimimiz içerisinde önemli ölçüde yer verilmektedir.

Öğrencilerimizin severek ve isteyerek okula gelmelerini sağlamak, iletişim becerilerini geliştirmek, sosyal paylaşımlarını arttırmak ve en önemlisi hayatın içinde olmalarını sağlamak amacıyla;

• İl içi ve il dışı geziler,
  • Seminerler,
  • Sosyal sorumluluk projeleri,
  • Özel geceler,
  • Sanatsal ve kültürel faaliyetler,
  • Sergiler,
  • Spor müsabakaları ve motivasyonu arttıran eğlenceli aktiviteler gerçekleştirilmektedir.

Mavi Dünya 18 Yaşında

Mavi Dünya Okulları ailesi olarak dünyaya gelişimizin 18.yılında tüm çalışanlarımızla birlikte, coşkuyla doğum günümüzü kutladık.

Mavi Dünya 18 Yaşında