Okul öncesi; bir çocuğun doğumundan öğretim yaşına kadar yetenekleri, bireysel farklılıkları ve gelişim özelliklerinin dikkate alınarak en doğru şekilde zihinsel, duygusal, sosyal, fiziksel ve dilsel yönden gelişiminin sağlandığı, olumlu karakter temellerinin atıldığı, özgüvenin geliştiği ve aile – çocuk – okul üçgeninin etkili olduğu bir eğitim dönemidir.

Mavi Dünya Ailesi, çocukların bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmesi için, zengin çevre faktörleri ile hayatın içinde olan ürünleri kullanmakta, oyunlarında el becerilerini geliştiren gerçek materyallerin kullanıldığı fiziksel aktiviteler gerçekleştirmekte, çocukların zihin faaliyetlerini hızlandırıp yedi yaşından sonra zekaya dönüşmesini sağlayan bir zemin hazırlamakta, ilkokul ve sonraki eğitim hayatında hedefli ve hedeflerine ulaşan başarılı bireyler yetiştirerek, gelecek temellerinin doğru atılmasına öncülük etmektedir.

Okulumuzda; yoğun düzeyde verilen İngilizce dil eğitimiyle öğrencilerimizin erken yaşta yabancı dille tanışmaları sağlanmaktadır.

Mevcut okul öncesi programıyla birlikte verilen Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi, Bilgisayar, Drama, Halk Oyunları, Satranç, Yüzme gibi branş dersleri sayesinde öğrencilerimiz donanımlı bir şekilde ilkokula hazırlanmaktadırlar.

Yeni Eğitim Yılımız Başladı

Mavi Dünya Okulları 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılına; 21 Eylül Pazartesi günü okulumuz bahçesinde yapılan saygı duruşu, ardından okunan İstiklal Marşı ve okul marşımız ile başladı.

Yeni Eğitim Yılımız Başladı