Mavi Dünya Okullarının ilk ve en önemli yol gösterici ilkesi “önce iyi insan yetiştirmektir”. Eğitimden arttırdığını yine eğitime katarak büyüyen kurumumuz; öğrencisini sadece hayatının çeşitli aşamalarında karşılaşacağı sınavlara değil, doğrudan hayata hazırlar.

Bu okulda sadece güler yüzlü öğretmen ve çalışanlar vardır. Mutlu bir eğitim öğretim ortamı yaratarak, öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek öncelikli hedefimizdir.

Modern eğitim teknikleri kullanan öğretmenlerimiz, teknolojik alt yapımız, yabancı dil eğitim programımız, kültür sanat faaliyetlerimiz, yaşam boyu spor anlayışımız Mavi Dünya Okullarının farklı ve güçlü yanlarıdır.

Yaşam boyu öğrenmekten keyif alan, dünyayla bütünleşen, zihinleri aydınlık, özgüveni yüksek, çevre bilinci olan, sosyal donanımı yüksek öğrenciler bu okulda yetişir.

Mavi Dünya 18 Yaşında

Mavi Dünya Okulları ailesi olarak dünyaya gelişimizin 18.yılında tüm çalışanlarımızla birlikte, coşkuyla doğum günümüzü kutladık.

Mavi Dünya 18 Yaşında