Zooloji Müzesi

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencilerimiz, Uludağ Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümüne bağlı Zooloji Müzesine gezi düzenlediler.

Zooloji Müzesinde doğal yollarla ölmüş hayvanların çeşitli yöntemlerle nasıl korunup saklandığını öğrendiler. Özellikle; yırtıcılar ve mutasyona uğramış canlılar öğrencilerimizin ilgi odağı oldu. Nesli tükenmiş ve nesli tükenme tehlikesi altında olan veya biyolojik çeşitliliği oluşturan farklı hayvanların resimleriyle iskeletlerini görüp incelediler.

Müze gezimizi ilgi ile karşılayan öğrencilerimize emeği geçen öğretmenlerimize ve orada bizi karşılayan müze görevlilerine teşekkür ederiz.

Geleneksel LÖSEVKermesimiz

Uludağ'da Keyifli Bir Gün