Yüzüncü Yılında 19 Mayıs Coşkusu

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında; milli mücadelenin başlangıcı olan bu özel güne ve 100.yıl dönümüne yakışır bir “Fener Alayı Yürüyüşü” düzenlendiler.

Mudanya’da gerçekleşen yürüyüş İskele Meydanından başlayarak meşale ve marşlar eşliğinde Mütareke Binasının önünde, saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşıyla son buldu. Yürüyüşe öğrencilerimizin yanı sıra veli, öğretmen, idareciler ve sayın kurucumuz Ömer DOĞRU da katıldı.

Yürüyüş esnasında çevreden bolca alkış ve destek alan öğrencilerimiz, katıldıkları etkinlikte sergiledikleri duruşla bizlere de büyük bir gurur yaşattılar.

The Greatest Show Ever

Gençlik Festivalimiz "Blue Fest"