Yeni Yıla Merhaba

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıla coşkulu ve enerji dolu bir partiyle girdik. Mavi Dünya Okulları öğrencileri düzenlenen Yılbaşı Partisinde birbirinden eğlenceli anlar yaşadılar. Çeşitli aktivitelerin bulunduğu partide, sihirbazlık gösterileri de büyük ilgi gördü.  Anadolu Lisesi öğrencilerimiz partinin tadını kareoke ve birbirinden güzel şarkılarla dans ederek çıkarırken, ortaokul öğrencilerimiz de Mavi Kültür Merkezinde sinema şöleni yaparak 2020’yi heyecanla karşıladılar.

Mavi Dünya Okulları olarak; “ Yeni Yıla Merhaba” partisinin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 2019’u geride bırakan öğrencilerimizin yeni yılını kutluyor; 2020’de onlara sağlıklı, huzurlu, başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

Karne Günü

Mavi Dünya Yayın