Yeni Eğitim Yılına Merhaba . . .

Mavi Dünya Okulları 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına,9 Eylül Pazartesi günü okulumuz bahçesinde yapılan açılış töreniyle başladı.

Okul Kurucumuz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Okul Kurucumuz Ömer DOĞRU yaptı.  Okul Kurucumuz Ömer DOĞRU yaptığı konuşmada, okulumuzun kuruluşundan bugüne geldiği noktayı özetlerken, çizgisinden ödün vermeden Atatürkçü bireyler yetiştirmenin kendisine büyük mutluluk verdiğini vurguladı. Ardından Lise Müdürümüz Hüsnü UZER ve İlkokul Müdürümüz Ayşe KÖSTERELİ’nin yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili konuşmasıyla tören devam etti. Mavi Dünya Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrencimiz Fidem TÜRK ise yaptığı konuşmayla duygusal anlar yaşattı.

Ardından, öğrencilerimizin hazırladığı müzik ve halk oyunu gösterileriyle yeni eğitim öğretim yılına coşkulu bir şekilde başlandı.

Mavi Dünya Okulları olarak 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

Meslek Tanıtım Günleri

Lisede Mezuniyet Heyecanı