Veliler Arası Turnuva

Mavi Dünya Okulları olarak geleneksel hale getirmeyi planladığımız ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz “Veliler Arası Turnuvalar” da; Mart ayının birinci haftasını yüzme, ikinci haftasını basketbol, üçüncü haftasını futbol, dördüncü haftasını ise futbol finali ile tamamladık.

Düzenlediğimiz etkinliklerde sporun her yaşta yapılabildiğini, ayrıca spor sayesinde yeni arkadaşlıklar, kaynaşmalar ve paylaşımlar olabileceğini öğrencilerimize örnek bir şekilde sergilemiş olduk. Büyük çekişmelere sahne olan müsabakalarda takımların madalyaları ve şampiyonluk kupası okul yönetimi tarafından takdim edildi.

Farklı bir tecrübe ve heyecan yaşayan velilerimizin memnuniyeti bizleri de mutlu ederken, önümüzdeki yıl daha kapsamlı ve daha eğlenceli sportif zamanlar geçirebilmek adına motivasyon kaynağımız oldu.

Turnuva boyunca büyük fedakârlıklar sergileyen, maç içinde ve dışında centilmenlik ortamı yaratan, katılım sağlayarak desteklerini esirgemeyen ve bizlere görsel bir şölen ile sıcak bir aile ortamında spor yapmanın güzelliğini bir arada yaşatan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Çanakkale Geçilmez

8. Sınıflara Demo Ders