Veli Semineri

Mavi Dünya Anadolu Lisesi Müdürü Uzman Psk. Danışman İsmet ÖZDEMİR tarafından okulumuz velilerine 5 Ekim Cumartesi günü Anne Baba Eğitimi düzenlendi.

“Yeni Kuşak Anne Babalar ve Çocukları” konulu eğitimde; geçmişten günümüze anneler,babalar ve çocuklarının psiko-sosyal değişimleri, günümüz ailelerin anne-baba ve çocuk iletişimleri üzerinde örneklerle duruldu. Özellikle günümüz ailelerinin çocuklarıyla olan iletişimlerin, çocuklara öz yeterlilik ve öz düzenleme alışkanlıklarının geliştirilmesi gerektiği ifade edildi.

Farklı anne-baba ve aile tiplerinin değerlendirilmesi, ailelerin kendilerini tanımları ve içsel yolculuklarına çıkmaları tavsiyesinde bulunuldu.

Seminer ailelerin ilgiyle izlemeleri ile son buldu.

Kidzmondo Çocuk Şehri

Meslek Tanıtım Günleri

Yeni Eğitim Yılımız Başladı

Mavi Dünya Okulları 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılına; 21 Eylül Pazartesi günü okulumuz bahçesinde yapılan saygı duruşu, ardından okunan İstiklal Marşı ve okul marşımız ile başladı.

Yeni Eğitim Yılımız Başladı