Uludağ'da Keyifli Bir Gün

Mavi Dünya Okulları İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz; Uludağ’ın eşsiz güzellikleri içinde, okul arkadaşlarıyla birlikte unutulmayacak bir gün yaşadılar.

Kış sporlarının merkezi Uludağ’da profesyonel kayak eğitmenleri ve beden eğitimi öğretmenlerimizin gözetmenliğinde, Mandra Tutyeli Tesislerinde öğle yemeğini yedikten sonra, 2 saat sabah 2 saat öğleden sonra olmak üzere toplamda 4 saat kayak dersi aldılar. Çocuklarımız muhteşem bir deneyim yaşadılar.

Keyifli bir Uludağ gününde, görevli öğretmenlerimize ve gezi süresince okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Zooloji Müzesi

Dünya Engelliler Günü