Pandemi Önlemleri

Değerli Öğrencilerimiz için tüm önlemlerimizi aldık, başlamaya hazırız.

Okulumuza ilk girişten itibaren kampüsümüzün tamamında hijyen kurallarına uygun olarak hazırlıklarımızı tamamladık.

Açık ve kapalı ortamda, sosyal mesafeye uygun olarak, çocuklarımızın hem güven içinde olacağı hem de eğlenip öğreneceği alanlar oluşturduk. Okulumuzun belirli noktalarına dezenfektan ile hijyenmatikler yerleştirdik. Yemekhane ve koridorlarda sıklıkla hatırlatma etiketleri kullandık, yemekhane servis alanını pleksi panellerle kapatıp kişi sayısını azaltarak yeni bir yemek düzeni oluşturduk. Seyreltilmiş sınıf düzenine geçerek, her bir öğrencimiz için sabit sıralar tahsis ettik. Tuvalet ve lavabolarımızda kontrolleri sıklaştırıp, öğrencilerimizin göreceği yerlere hatırlatmalar yerleştirdik. Açık ve kapalı alan kafetaryamızı sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yeniden dizayn ettik. Servislerimiz ve okulumuz görevlilerimiz tarafından rutin aralıklarla dezenfekte edildi ve edilmeye devam ediyor.

Biz tüm hazırlıklarımız tamamladık ve sizleri çok özledik.

Veliler Arası Futbol Turnuvası

Mavi Dünya 18 Yaşında

Mavi Dünya Okulları ailesi olarak dünyaya gelişimizin 18.yılında tüm çalışanlarımızla birlikte, coşkuyla doğum günümüzü kutladık.