Ortaokul Mezuniyet Töreni . . .

8.sınıftan başarıyla mezun olan öğrencilerimiz orta öğretime başlamanın sevincini arkadaşlarından ayrılacak olmanın ise hüznünü anne babalarıyla paylaştılar. Kadriye MANSUR ve Metin YILDIZ’ın açılış konuşmasıyla başlayan program, öğrencilerin 10.Yıl Marşıyla okulumuz spor salonunda yerlerini almasıyla devam etti.

Törende Okul Müdürümüz Server DESTİCİOĞLU yaptığı konuşmada; “Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımıza gözümüz gibi baktık ve şimdi bizler sizlere emanet ediyoruz’’ diyerek duygularını dile getirdi. Ardından, adeta elimizde büyüyen öğrencilerimiz Ege ve Bora NAL kardeşlerin annesi Beyhan NAL tüm velilerimizin adına bir konuşma yaptı.

Yıllardır okulumuzda olan, verdiği emeklerin karşılığını alacağına inandığımız okul birincimiz Eylül ACAR’ın konuşmasının ardından ise mezuniyet belgeleri verildi.

Öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin verilmesi ve mezuniyet kütüğüne 2018-2019 mezuniyet levhasının çakılmasıyla birlikte, mezuniyetin simgesi olan kep fırlatma anı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz tarafından gururla alkışlandı.

Mavi Notalar

Sunay AKIN ile “GÖRÇEK”