Orkestra Deneyimi

Mavi Dünya Okulları 2,3 ve 4. Sınıf öğrencileri, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim konserine katıldılar.

Öğrencilerimiz senfoni orkestrasında bulunan çalgıları yakından tanıma ve seslerini bizzat dinleme fırsatı buldular. Devlet tiyatrosu sanatçılarının da katılımıyla gerçekleştirilen notalar ile ilgili oyunu keyifle izlediler. Orkestra şefliği ile ilgili bilgiler edinip, orkestrayı yönetme fırsatını elde ettiler. Konser sonunda edindikleri kazanımları müzik öğretmenleriyle paylaşarak gezilerini tamamladılar.

Mavi'nin Sesleri

Sevgi Günü