Meslek Tanıtım Günleri

Özel Mavi Dünya Anadolu Lisesi öğrencilerinin meslek tercihlerine yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz “Meslek Tanıtım Günleri”nin bu seferki konukları Diş Hekimi Ayhan ÖZDEMİR, Avukat İnci SÖĞÜTLÜ ve Esat SÖĞÜTLÜ idi.

Öğrencilerimizin ilgiyle izlediği etkinlikte Diş Hekimliği ve Hukuk meslekleri tanıtıldı. Her iki meslek alanının da çalışma koşulları ve yeterlilikleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Avukat cübbesi giydirilen öğrencilerimize aynı zamanda avukatlık yemini de yaptırılarak, meslek seçimleri ve hedef belirlemelerinde motive olmaları amaçlandı.

Dünya Engelliler Günü

Resim Yarışmasında Birincilik