Mavi'nin Sesleri

Mavi Dünya Okulları Ortaokul öğrencileri Mavi Kültür Merkezinde düzenlenen “Mavi’nin Sesleri” yarışmasında izleyenlere müzik ziyafeti yaşattılar.

Öğrenciler sahnede performanslarını sergileyerek arkadaş ve öğretmenleriyle birlikte çok eğlendiler. Eğlenceli dakikalardan sonra jürilerimiz çok zor karar vererek dereceye giren öğrencileri belirlediler. Yapılan oylama sonucu;

1.            Efsun Ilgaz BAĞATIRLAR

2.            Ayşe Naz BİNAY-Ayşe ADİLOĞULLARI

3.            Nisa Nazlı BİLİCİ-Pelin PEHLİVANER ödül almaya hak kazandılar. Ödüllerini ortaokul müdürü Server DESTİCİOĞLU ‘ dan aldıktan sonra bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

“Mavi’nin Sesleri” yarışması programının hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen Müzik ve branş öğretmenlerimiz ile görev alan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Mavi Dünya Talks

Orkestra Deneyimi