Mavi Notalar

Mavi Dünya Okulları öğrencileri Mavi Kültür Merkezinde düzenlenen “Mavi Notalar Öğrenci Resitali” nde izleyenlere müzik ziyafeti yaşattılar.

Öğrenciler farklı enstrümanları başarıyla çalarak bu alandaki yeteneklerini gözler önüne serdiler. Piyano, gitar, org, keman, bateri ve yan flüt ile seslendirdikleri eserlerin yanı sıra gurup olarak da sahnede performanslarını sergileyerek velilerine gurur dolu anlar yaşattılar. Öğrenciler çaldıkları enstrümanlarla izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

“Mavi Notalar Öğrenci Resitali” programının hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen Müzik öğretmenlerimiz Burcu YILDIRIM ile Müjde MERT’e teşekkür ediyor,  görev alan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Karne Günü

Ortaokul Mezuniyet Töreni . . .