Mavi Dünya Talks

Okulumuzun yabancı dil bölümünün bir etkinliği olan MD TALKS bu sene de ortaokul ve liseden öğrencilerimizin muhteşem sunumlarıyla hayat buldu.

Her biri dili profesyonel bir şekilde kullanarak hem sosyokültürel hem de teknolojik alanlardaki değişim ve gelişimleri, hazırladıkları göz alıcı PPT sunumlarıyla destekleyip izleyicilere sergiledi.

Etkinliğimiz tatlı bir gitar solosuyla başlayarak kulaklarımızın pasını sildi. Hemen sonrasında ise 6 konuşmacımız kendi belirledikleri altı ayrı konu hakkında birer birer sahnede yerlerini aldılar.

Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan İngilizce öğretmenlerimizi tüm içtenliğimizle tebrik ediyoruz.

Dünya Kadınlar Günü . . .

Mavi'nin Sesleri