Kostümlü Yılbaşı Partisi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni seneye coşkulu ve enerji dolu bir partiyle girdik. Mavi Dünya Bursa Modern Anaokulu ve Mavi Dünya Okul Öncesi çocuklarımız için düzenlenen Kostümlü Yılbaşı Partisinde birbirinden güzel dakikalar yaşadık ve bolca eğlendik. Çeşitli aktivitelerin bulunduğu partide, yapılan Palyaço ve sihirbazlık gösterileri de büyük ilgi gördü. Çocuklarımız birbirinden renkli kostümleriyle harika bir gün geçirdiler.

Emeği geçen Drama öğretmenimiz Alp Deniz Bayrak’a, organizasyonu üstlenen Bursa Modern Anaokulumuza ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

New Year Poster Competiton

Geleneksel LÖSEVKermesimiz