Karne Heyecanı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı 1.Döneminin sonu olan 18 Ocak Cuma günü, öğrenciler karne heyecanı ve tatil sevincini birlikte yaşadılar. Yoğun bir eğitim-öğretim döneminin ardından, emeklerinin verdiği sonucu görmek isteyen öğrenciler, merakla bekledikleri karnelerine kavuştular.

Öğrencilerimizin mutluluğunu ve heyecanını paylaşmak isteyen Mavi Dünya velileri de bugünlerin de onları yalnız bırakmadılar. Öğretmenlerinin ellerinden karnelerini alan öğrencilerimiz, 1.dönemin son töreni için okulumuzun spor salonunda toplandılar. 10. Sınıf öğrencilerimizin Halk Oyunları Gösterisinin ardından öğrencilerimiz; İstiklal Marşı ve Mavi Dünya Okul Marşını hep bir ağızdan söylediler. Ardından İlkokul Müdiresi Ayşe KÖSTERELİ törendeki konuşmasında; öğrencilerin yarıyıl tatilini iyi değerlendirip 2.dönemde başarılarının daha da artmasını, iyice dinlenmelerini ve bolca oyun oynamalarını söyleyip iyi tatiller diledi.

Tören alanından servislerle evlerine gönderilen öğrencilerimize, Mavi Dünya Okulları ailesi olarak iyi tatiller diliyoruz.

Okula Dönüş

Geleneksel Şiir Dinletisi

Mavi Dünya 18 Yaşında

Mavi Dünya Okulları ailesi olarak dünyaya gelişimizin 18.yılında tüm çalışanlarımızla birlikte, coşkuyla doğum günümüzü kutladık.

Mavi Dünya 18 Yaşında