Hoş Geldin 2019

Mavi Dünya Okulu öğrencileri 2019’i coşkuyla karşıladılar.

Okulumuzun çeşitli alanlarında düzenlenen yeni yıl kutlamaları saat 14.00’da başlayarak,   Mavi Kültür Merkezinde Drama Öğretmenimiz Alp Deniz BAYRAK’ın hazırladığı birbirinden değişik illüzyonlarla devam etti. Anadolu Lise binamızda ise partinin tadını dans ederek çıkaran öğrencilerimiz 2019’u neşe ve sevinçle karşıladılar.

Yeni yıl kutlamaları kapsamında spor salonumuzda gerçekleşen 8.sınıf öğrencilerimizin idareci ve öğretmenleriyle yaptığı FUTSAL TURNUVASI izleyenlere müthiş bir keyif yaşattı.

Mavi Dünya Okulları olarak; “ Yeni Yıla Merhaba” partisinin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 2018’i geride bırakan öğrencilerimizin yeni yıllarını kutluyor; 2019’da onlara sağlıklı, huzurlu, başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

Futbol Turnuvası

New Year Poster Competiton