Gençlik Festivalimiz "Blue Fest"

Öğrencilerimiz şenliklere; sabahın ilk saatlerinde eğitmenimiz İlkem EKİZ eşliğinde pilates yaparak güne başladılar. Ardından savunma sporları eğitmeni Arda GÜNÇİÇEK ile “Krav Jiujitsu”’nun tekniklerini yaptıkları canlandırmalarla birebir uyguladılar. Festival; zumba eğitmeni Bilgin ŞENTÜRK ile öğrencilerimizin yanı sıra  öğretmen ve idarecilerimizin de yoğun katılım gösterdiği  enerjik ve coşkulu danslarla devam etti.

Birbirinde komik ve eğlenceli taklitleriyle tanınan ünlü Youtuber “Taklitman” Mehmet DİNDAR’ın katılımıyla festival son buldu.

BlueFest kapsamında birbirinden güzel etkinliklerimize katkıda bulunan değerli katılımcılara ve etkinlikler boyunca öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yüzüncü Yılında 19 Mayıs Coşkusu

Canım Annem