Futbol Turnuvası

Mavi Dünya Okulları Beden Eğitimi Öğretmenleri 3 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında sınıflar arası futbol turnuvası düzenlediler. Yoğun istek ve katılımın gerçekleştiği, öğrencilerin büyük heyecanla takip ettiği turnuvada 4. Sınıflardan 12. Sınıf öğrencilerine kadar geniş bir yaş grubu mücadele etti. Aynı kapsamdaki yılın son günü düzenlenen ve geleneksel 8. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerin karşı karşıya geldiği bir final maçı da yapıldı.

Çekişmeli geçen futbol müsabakalarında sahada etkin bir performans gösteren tüm öğrencilerimize, öğretmen ve desteklerinden dolayı idarecilerimize teşekkür ederiz.

Geleneksel Şiir Dinletisi

Hoş Geldin 2019

Mavi Dünya 18 Yaşında

Mavi Dünya Okulları ailesi olarak dünyaya gelişimizin 18.yılında tüm çalışanlarımızla birlikte, coşkuyla doğum günümüzü kutladık.

Mavi Dünya 18 Yaşında