Mavi Dünya Okulları öğrencilerinin hazırladığı “DÜNYA’da KADIN” konulu resim sergisi, 2 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında çeşitli mekanlarda ziyarete açıldı. Parkora AVM’de düzenlenen açılışa okul idarecilerimiz ile veli ve öğrencilerimiz katıldılar. Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim sergimiz ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

“DÜNYA’da KADIN” konulu sergimiz 2-8 Mart Parkora AVM, 9-15 Mart EndülüsPark AVM, 16-22 Mart Anatolıum AVM, 23-29 Mart Korupark AVM, 30 Mart-3 Nisan tarihlerinde ise Özdilek Park AVM’de ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Veliler Arası Futbol Turnuvası

MAVİ DÜNYA TALKS-2