Mavi Dünya Okulları öğrencilerinin hazırladığı “DÜNYA’da KADIN” konulu resim sergisi, 2 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında çeşitli mekanlarda ziyarete açıldı. Parkora AVM’de düzenlenen açılışa okul idarecilerimiz ile veli ve öğrencilerimiz katıldılar. Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim sergimiz ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

“DÜNYA’da KADIN” konulu sergimiz 2-8 Mart Parkora AVM, 9-15 Mart EndülüsPark AVM, 16-22 Mart Anatolıum AVM, 23-29 Mart Korupark AVM, 30 Mart-3 Nisan tarihlerinde ise Özdilek Park AVM’de ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Pandemi Önlemleri

MAVİ DÜNYA TALKS-2

Yeni Eğitim Yılımız Başladı

Mavi Dünya Okulları 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılına; 21 Eylül Pazartesi günü okulumuz bahçesinde yapılan saygı duruşu, ardından okunan İstiklal Marşı ve okul marşımız ile başladı.

Yeni Eğitim Yılımız Başladı