Dünya Su Günü

Kuruluşundan bu yana Eco Okullar üyeliğini başarıyla sürdüren okulumuz; müzik öğretmenlerimiz Müjde MERT ve Burcu YILDIRIM’ın öncülüğünde, 22 Mart “Dünya Su Günü”nü çeşitli etkinliklerle kutladı.

İlkokul öğrencilerimiz diş fırçalarken su kullanımının önemini anlatan sunumlar yaptılar. Tüm canlılar ve bizim için suyun ne kadar önemli olduğunu gözlemleyip uyguladılar. Ardından 4.sınıflardan oluşan koro eşliğinde günün anlam ve önemini belirten, suyla ilgili şarkıları tüm okula seslendirdiler.

Dünya Su Günü dolayısı ile farkındalıklarını arttıran öğrencilerimizi bu duyarlı tutumlarından dolayı kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Basketbolda Kupa

Çanakkale Zaferi