Dünya Kadınlar Günü . . .

Kadınlar, yaşamımızın doğumdan ölüme kadar her anında varlıklarıyla onurlandığımız, desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, anne olmanın getirdiği büyük kutsallığa sahip olan, gelecek nesilleri yetiştirendir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Mavi Dünya Okulları olarak öğretmenlerimizin ve okulumuzda görevli tüm kadın personelimizin bu anlamlı gününü, kendileri için hazırladığımız bahar çiçeklerini onlara takdim ederek kutladık.

Aynı zamanda okul öncesi öğrencilerimiz de kadınlar günü için düzenledikleri  “Annelerle Kahvaltı” etkinliğinden sonra, hazırladıkları birbirinden güzel sürpriz hediyeleri annelerine verdiler.

Tüm kadınların, Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Çanakkale Zaferi

Mavi Dünya Talks