Doğa Harikası Abant

Mavi Dünya Okulları İlk ve Ortaokul öğrencileri velileri ile birlikte sayılı doğa harikalarından biri olan Abant’a gezi düzenlediler.

znik’te göl manzarası eşliğinde yapılan kahvaltının ardından beyaza bürünen eşsiz manzarasıyla Abant Gölüne doğru yol aldılar. Yaklaşık 3 saatlik serbest zaman ve meşhur Abant sucuk ekmeği ile öğle yemeği molasının ardından  ‘VON RESORT OTEL’e giriş yaptılar.

Ertesi gün otelde yapılan kahvaltı sonrası “Ormanya Doğal Yaşam Parkı”na yapılan 2 saatlik ziyaretin ardından göl kenarına inerek yürüyüş ve eğlence molası verdiler.

Gezimizi titizlikle yürüten  POROY TURİZM yetkililerine, Ortaokul Müdürümüz Evren YANIK başta olmak üzere tüm görevli öğretmenlerimiz ve gezi süresince okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimiz ile değerli velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

MAVİ DÜNYA TALKS-2

Çanakkale'den Cumhuriyet'e