Cumhuriyet'imizin 95. Yılı Kutlu Olsun

“Gençler!

Cumhuriyeti biz kurduk, sizler yaşatacaksınız.”

M.K. ATATÜRK

Mavi Dünya Okulları öğrenci ve öğretmenleri, Cumhuriyet Bayramımızın 95.yaşını değerli velilerimizin katılımıyla, Mavi Kültür Merkezimizde gerçekleşen törenle kutladılar.

Okul Öncesi ve İlkokul öğrencileri Atasının “Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapma gücünü kendinde bulacaktır.” sözüne yakışır bir şekilde Cumhuriyete sahip çıktılar. Öğrencilerimiz hazırladıkları danslar, şiirler ve marşlarla bayramı kutladılar.

Cumhuriyet'in 95. Yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı töreni; açılış konuşması, bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tarih öğretmenimiz Funda TÜRK’ün yaptığı açılış konuşmasının ardından tören, Mavi Dünya Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sunduğu  “ CUMHURİYET ORATORYOSU” ile devam etti. Lise öğrencilerimizden oluşan “Ses Korosu”nun birbirinden güzel seslendirdikleri marşlarla devam eden törende, 10.Sınıf öğrencilerimizin sergilediği halk oyunları ve 7.sınıf öğrencilerimizin modern dans gösterilerinin ardından hep bir ağızdan söylenen “İzmir” marşıyla coşku dolu bir final yapıldı.

Törenimize katılan değerli velilerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSUNU bizlere yaşatan Mavi Dünya Koleji öğrencilerine teşekkür ediyor, herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.

Tiyatro Festivali . . .

Mavi Was At TEDxYouth