Canım Annem

Mavi Dünya Okulları Okul Öncesi öğrencileri hazırladıkları “Anneler Günü” gösterisinde tüm yeteneklerini sergilediler.

Mavi Kültür Merkezinde gerçekleşen gösterinin sunuculuğunu öğretmenlerimizden Funda TÜRK üstlenirken, annelere hitaben okuduğu şiirlerle herkese duygusal anlar yaşattı.

Gösterimiz; Müzik ve İngilizce öğretmenlerimizin hazırladığı birbirinden güzel şarkılardan oluşan koro ile başladı. Ardından miniklerimiz Modern Dans, Ritim Şov ve  İngilizce meslek sunumlarını alkışlar eşliğinde sahnelediler. Gösteri; halk oyunlarıyla son bulurken, kostümleriyle de dikkat çeken miniklerimiz izleyenlerden tam not aldılar.

En değerli varlıkları annelerine, en anlamlı hediyeyi başarılı performanslarıyla veren öğrencilerimizi kutluyor, “Anneler Günü” gösterisinin hazırlanmasında emeği geçen sınıf ve branş öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Gençlik Festivalimiz "Blue Fest"

Barış MANÇO ile Müzik

Saygı ve Özlemle Anıyoruz 🌹

10 Kasım Salı günü Saat 09.05’i gösterdiğinde; bağımsızlığımızı sağlayan, yurt ve millet bütünlüğünü koruyan, cumhuriyetimizin kurucusu, ULU ÖNDER ATATÜRK ve silah arkadaşları için 2 dakikalık saygı dur