Çanakkale Zaferi

1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda; tüm okul öğrencilerimizin İstiklal Marşı’nı okuduğu slayt gösterisinin ardından, lise öğrencilerimizden oluşan İstiklal Marşı oratoryosu ilgiyle izlendi. Daha sonra Mehmet Akif ERSOY’ un “Çanakkale Geçilmez” şiiri tiyatral bir şekilde sunuldu. Öğrencilerimizin sergilediği lirik dans gösterisi ise büyük beğeni topladı. Programın finalinde; şehitlerimizin anısına temsili olarak sahneye dikilen mezar taşları ile duygusal anlar yaşandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi Anma programında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve Sosyal Bilgiler öğretmenleri Funda TÜRK ile Metin YILDIZ’ a, Tarih öğretmeni Emine TER, Müzik öğretmenleri Burcu YILDIRIM ve Müjde SERT’ e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca Çanakkale Zaferi etkinliği kapsamında ilçede düzenlenen Liseler arası resim yarışması 1.si Salimcan SEÇ MEN’ i, Liseler arası kompozisyon yarışması 1.si Yıldız MOLLA’ yı başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Dünya Su Günü

Dünya Kadınlar Günü . . .