Cambridge Sınavı Sertifika Töreni . . .

İlkokul 4. sınıftan lise 11.sınıfa kadar öğrencilerimiz, sınav merkezi olan okulumuzda, Cambridge Üniversitesi tarafından uygulanan sınavlara katılarak, düzenlenen törenle uluslararası geçerliğe sahip sertifikalarını, Mavi Dünya Okulları İlkokul Müdürü Ayşe KÖSTERELİ, Ortaokul Müdürü Evren YANIK, Anadolu Lisesi Müdürü İsmet ÖZDEMİR, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Burçak GRELLET, İngilizce Öğretmenlerimiz Senem SOYTEKİN, Sibel YİĞİTBAŞ’tan aldılar.
Cambridge English sınavları; öğrencilerin okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerinin tamamının ölçüldüğü, gündelik hayatla örtüşmüş, geçerliliği ve kalitesi en yüksek ölçme değerlendirme araçları olarak değerlendirilmektedir.
1850 yılından beri tüm dünya ülkelerine sınav hizmeti sunan Cambridge Üniversitesi’nin uluslararası geçerliliği olan sınavlarına; her yıl 130 farklı ülkeden 5 milyonun üzerinde katılım gerçekleşmektedir.Cambridge Üniversitesi’nin 7-12 yaş grubu öğrencilerine yönelik Young Learners (Starters, Movers, Flyers) sınavları, öğrenmeye teşvik edecek eğlenceli, etkinliklerle zenginleştirilmiş sınavlardır.
Öğrencilerin ‘’Young Learners Sınavları’’ ile oluşturduğu temeli akademik bir düzeye taşıyan, KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test) ve FCE (First Certificate in English) Sınavları, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerimize dil öğrenme süreçlerini ve gelişimlerini takip etme fırsatı sunar. Cambridge Üniversitesi’nin tüm sınavları Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (Common European Framework of Reference) kriterleri ile denkleştirilmiş sınavlardır.

Yüz Yüze Eğitimde İlk Gün Heyecanı . . .

Saygı ve Özlemle Anıyoruz 🌹