Bugün 23 Nisan

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan Salı günü okulumuz Spor Salonunda düzenlenen törenle kutlandı.

Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99.Yıldönümü kutlamalarına velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Katılımın yüksek olduğu tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, okul bandosunun gösterisi ve koromuzun müzik öğretmenleri eşliğinde söylediği şarkılarla başladı.

4/A sınıfından Doğu TAŞKAN,4/B’den Gamze AL ve 4/C’den Ela BAYLI’ nın sunuculuğunu üstlendiği programda, 4/B sınıfı öğrencilerimiz Maya İnci COŞKUN, Eylül DEMİR ve Günal Efe PERVAN günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptılar. Tören; 4/C sınıfından Ömer ÖZENEN’in okuduğu 23 Nisan şiiri sonrası ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizden oluşan karma cimnastik takımı ve step grubunun sahnelediği dans gösterisi, ardından da halk oyunlarıyla devam etti.

Finalde tüm öğrencilerin katıldıkları koreografi eşliğinde Atatürk’ün “BÜTÜN ÜMİDİM GENÇLİKTEDİR” sözü izleyenlere coşkulu ve gururlu anlar yaşattılar.

Mavi Dünya Okulları olarak tüm çocuklarımızın Bayramını kutluyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Doğadan Mavi'ye

Turnuvada Kupa Heyecanı