Benim Cumhuriyetim

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Mudanya İlçesinde düzenlenen,    ilkokul ve ortaokul düzeyinde çeşitli okullardan öğrencilerin katıldığı “Benim Cumhuriyetim” adlı resim yarışmasının kazananları belli oldu.

Düzenlenen yarışmada okulumuz 2.sınıf öğrencilerinden Ada Talya ONGUN üçüncü olurken, 6.sınıflarımızdan Ege AYDIN ikincilik ödülünü kazandı.

Yarışmadaki başarısından dolayı öğrencimiz Ada Talya ONGUN ve Ege AYDIN’ı kutluyor, emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyet 96 Yaşında

Kidzmondo Çocuk Şehri