Barış MANÇO ile Müzik

Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz 2. sınıflar Müzik Gecemizde bu yıl, vefatının 20. Yılında Barış MANÇO’ nun anısına en güzel şarkıları seslendirildi.

Arkadaşım Eşek, Yaz Dostum, Nane Limon Kabuğu ve Gibi Gibi şarkıları söyleyen koromuz, velilerimizden büyük alkış aldı. Domates Biber Patlıcan, Süper Babaanne, Aynalı Kemer, Hal Hal ve Halil İbrahim Sofrası şarkılarına ise ritim enstrümanlarıyla eşlik eden öğrencilerimiz, yaptıkları canlandırmalar ile geceye katılan konuklarımızı kahkahalara boğdular. Ardından Kol Düğmeleri ve Gülpembe şarkılarında solo performans sergileyen öğrencilerimiz, bu defa seyircilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Gecenin finalinde konuk sanatçımız Alper DİNÇER ile birlikte tüm öğrencilerimiz “Kara Sevda” şarkısını söylerken, alkışlar eşliğinde konserimiz sona erdi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Canım Annem

Doğadan Mavi'ye