Etkinlikler; insanları bir araya getiren, kaynaştıran, birlikte eğlenceli vakitlerin geçirildiği bir zaman dilimidir. Bu nedenle alanında deneyimli branş öğretmenlerimiz ile çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirebildikleri ve sosyal paylaşımda bulunmalarına olanak sağlayan faaliyetlere eğitimimiz içerisinde önemli ölçüde yer verilmektedir.

Öğrencilerimizin severek ve isteyerek okula gelmelerini sağlamak, iletişim becerilerini geliştirmek, sosyal paylaşımlarını arttırmak ve en önemlisi hayatın içinde olmalarını sağlamak amacıyla;

• İl içi ve il dışı geziler,
  • Seminerler,
  • Sosyal sorumluluk projeleri,
  • Özel geceler,
  • Sanatsal ve kültürel faaliyetler,
  • Sergiler,
  • Spor müsabakaları ve motivasyonu arttıran eğlenceli aktiviteler gerçekleştirilmektedir.

İmza ve Söyleşi Günü

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Başak SAYAN’ ın “Nigahdar” adlı kitabını okuyup, yazarıyla tanışma fırsatı buldular.

İmza ve Söyleşi Günü