İMKANLARIMIZ

İlkokul ve Okul Öncesi – Cumhuriyet Binası

2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete giren Cumhuriyet Binamız, tarihimizi anımsatan eşsiz mimarisiyle ilkokul ve okul öncesi öğrencilerimize hizmet vermektedir. Teknolojiyle donatılmış modern derslikleri, oyun terasları, çim alanı, hobi ve hayvanat bahçesi bulunan binamız çocukların her türlü ihtiyacına cevap verecek nitelikte tasarlanmıştır.

Ortaokul – Zübeyde Hanım Binası

Mavi Dünya Okullarının 2003 yılında eğitim öğretim hayatına başladığı Zübeyde Hanım Binası, bundan böyle sadece ortaokul olarak öğrencilerimize hizmet vermektedir. Deneyimli öğretmen kadrosu, öncelikle öğrenciler düşünülerek hazırlanmış aydınlık sınıf ve mekanlara sahip binamızda, derslikler de son teknolojiyle donatılmıştır.

Anadolu Lisesi – Atatürk Binası

2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren faaliyete geçen Anadolu Lisemiz, aynı yıl 9. ve 10.sınıf öğrencileriyle öğrenim hayatına başlamıştır. Çağın gereklerine uygun olarak tasarlanan ve donatılan Atatürk Binamız; giriş katında laboratuvarları, 2. ve 3.katlarda ise modern sınıfları, kafeteryası, kütüphanesi, diğer birimleri ve deneyimli öğretim kadrosuyla öğrencilerimizi beklemektedir.

Mavi Dünya Bursa Modern Anaokulu

2015 – 2016 eğitim öğretim yılında bünyemize dahil olan Bursa Modern şubemiz; sadece çevre bölgeye hizmet vererek, veli ve öğrencilerine özel bir ayrıcalık sunmaktadır. Sahip olduğu fiziksel koşullar, güler yüzlü öğretmen kadrosu ve sınırlı sayıdaki öğrenci mevcuduyla öncelikli olarak tercih edilmeyi başarmış bir okuldur.

AYRICALIKLARIMIZ

Mavi Spor Salonu            : Olimpik kapalı spor sahası, 250 seyirci kapasiteli tribün, cimnastik salonu ve

bale salonu

Yüzme Havuzu                 : Yarı olimpik yüzme havuzu ve 120 seyirci kapasiteli tribün

Mavi Kültür Merkezi     : 300 seyirci kapasiteli konferans salonu, sergi salonu, fuaye alanı ve kulisler

CineMavi                            : 45 seyirci kapasiteli cep sineması ve seminer salonu

Hayvanat Bahçesi           : 1000m2’lik yeşil alanda, çeşitli türden hayvan ve barınakları

İmza ve Söyleşi Günü

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Başak SAYAN’ ın “Nigahdar” adlı kitabını okuyup, yazarıyla tanışma fırsatı buldular.

İmza ve Söyleşi Günü