BESLENME

Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmasına önem veriyor, bu amaçla bünyemizde bulunan, uzmanlardan oluşan bir beslenme ekibiyle yemeklerimizi kendi mutfağımızda yapıyoruz. Ülkemizde marka olmuş ürünleri kullanıyor, eğitimli ve güler yüzlü aşçı kadromuz ile öğrencilerimizin gelişimine en uygun beslenme listelerini hazırlıyoruz.

SAĞLIK

Okul sistemi içerisinde eğitimin devamlılığı için öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul personelinin sağlığının değerlendirilmesi ve korunması önemli bir süreçtir.

Toplu yaşanılan yerlerde bulaşıcı hastalılar ve kazalar kaçınılmazdır. Bu sebeple çocuklarımızın servislerden inip okula girdikleri andan itibaren, çıkış saatine kadar olan süreçte tam teşekküllü revirimiz her an öğrenci ve personelin hizmetine hazırdır.

Bunun için revirimizde her gün sürekli olarak bir hemşire ve haftanın belirli günleri doktor bulunmaktadır. Ayrıca her öğrenci adına sağlık kartı düzenlenerek öğrencilerimizin tüm sağlık bilgileri bu kartlara işlenmekte, takibi ise görevli hemşiremiz tarafından yapılmaktadır.

SERVİS

Öğrencilerimizin taşınmasında emniyet, güvenlik ve kaliteyi ilke edinen kurumumuz; yaptığı çalışma ve uygulamalarla okul servisçiliğinde ilimizde ve ülkemizde çığır açmıştır. Taşıma işinin %100’ünü tamamen kendine ait konforlu ve son model araçlarla yapmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Sürücülerin kendi personelimiz, araçların kurumumuza ait olması, taşımanın son derece güvenli bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Okula geç kalma, eve zamanında ulaşamama gibi veli şikayetleri tamamen memnuniyete dönüşmektedir.

İmza ve Söyleşi Günü

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Başak SAYAN’ ın “Nigahdar” adlı kitabını okuyup, yazarıyla tanışma fırsatı buldular.

İmza ve Söyleşi Günü