The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Özel Mavi Dünya Koleji | Bursa

Ana Sayfa  Kurumsal  Okul Öncesi  İlk ve Ortaokul  Anadolu Lisesi  Başvuru  İletişim

Mavi Dünya Okulları 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına,18 Eylül Pazartesi günü okulumuz bahçesinde yapılan açılış töreniyle başladı.

Okul Kurucumuz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Okul Kurucumuz Ömer DOĞRU yaptı.  Okul Kurucumuz Ömer DOĞRU yaptığı konuşmada, okulumuzun kuruluşundan bugüne geldiği noktayı özetlerken, çizgisinden ödün vermeden Atatürkçü bireyler yetiştirmenin kendisine büyük mutluluk verdiğini vurguladı. Ardından İlkokul müdürümüz Orhan TÜRKER’in yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili konuşmayla tören devam etti.Mavi Dünya İlkokulu’nun emektar öğretmenlerinden Aliye EREN öğretmenimizin yaptığı konuşmayla duygusal anlar yaşandı.

4/B sınıf öğrencilerinden Ege AYDIN ve Naz VARDAR’ın okudukları şiirin ardından, Mavi Dünya Okulları öğretmenlerinden oluşan zeybek gösterisiyle yeni eğitim öğretim yılına coşkulu bir şekilde başlandı.

Mavi Dünya Okulları olarak 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

18.9.2017

HABER GALERİ