The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Bursa Modern Oyun Gruplarımız . . .

ÖZEL MAVİ DÜNYA BURSA MODERN OYUN GRUPLARI

*        Akran çocukları bir araya getirmekte,
*        Birlikte aktivite yaparak, birbirinden “taklit” yolu ile öğrenmelerine fırsat vermekte,
*        Anneden ya da bakımından sorumlu kişiden bağımsız olarak oyun becerisini geliştirmelerini sağlamakta. Bu da okulöncesi kuruma başladığı zaman ayrılık kaygısı olmadan yeni ortama uyum sağlama becerisini geliştirmektedir.
*        Akranları ile aynı mekânda birbirlerine zarar vermeden/kendini koruyarak etkinliğini sürdürebilmenin mümkün olabileceğini öğretmekte.
*        Çocukların, yetişkinlerle oyunlarında hep çocuğun dediği olurken, akranları ile oyuncaklarla oynarken “sıra ile” oynamayı öğretmekte.

OYUN  GRUPLARINDA PROGRAM

*        Sevdiği bir mekânda oyun oynamak, oynarken öğrenmesini de kolaylaştıracaktır.
*        Oyun grupları “okul öncesi kurumlara hazırlık” niteliğinde olmalıdır. Uyulması gereken etkinlik sıralaması yoktur. Oyun gruplarında çocuğunuz kurumun kuralları dâhilinde özgür olmalıdır.
*        Etkinlik planları çocuğunuzun o günkü ruh halinden tutun da dönemsel ilgilerine uygun olarak “esnek” yapıda olmalıdır. Çocuğunuz o gün oyun hamuru oynamak istemiyorsa, ona farklı seçenekler sunabilmeli ya da oyuncaklarla oynamasına fırsat vermelidir.
*        Gruptaki çocukların takvim yaşı kadar gelişim yaşı, ilgi alanları ve düzeyi de etkinliklerin kolay planlanması ve uygulanması açısından önemlidir.
*        Çocuğun gelişimine ve ilgisine uygun olarak hazırlanmış etkinlikler, çocuğunuzun “başarma” duygusunu besleyecektir.
*        Çocuğunuzun dil becerisi henüz kendini ifade etmeye yetmediğinden, iç dünyası hakkındaki bilgiyi oyunlarını gözlemleyerek öğrenebiliriz.
*        Oyun merkezlerinde sizin gözünüzden kaçan size aktaramadığı durumlar uzman tarafından yakalanabilir.
*        Yeni ortamlara adaptasyonda zorluk çeken bir çocuğun oyun gruplarına da adaptasyonu birkaç gün sürebilir. Zamanla eğlenerek ve keşfederek çevreye uyumu gerçekleştirdiğinde bu “eğlenceli” tecrübesini başka olaylara ve yerlere adaptasyonunu kolaylaştıracaktır.
*        Uygulanan programlar gelişim değerlendirme yapılarak çocuğunuzun gelişimine, ilgi ve ihtiyaçlarına göre hazırlanır. Çocuğunuzun öğrenme stilinin belirlenmesi ile etkinlikler uygulanır.
*        "Oynayarak Öğrenme" temelli bir yaklaşımla güvenli bir ortamda -özgürce- çocuğun çevresini ve akranlarını keşfetme fırsatı verir.
*        Çocuğunuz, standart materyaller yerine ilgi alanına yönelik materyallerle duyu ve algılarını geliştirir.
*        Aynı gelişim dönemindeki ya da aynı öğrenme stilindeki çocuklar bir araya getirildiğinden, etkinliklerden daha iyi verim alınmaktadır.
*        Merkezimizde duyu bütünleme, görsel farkındalık, algı gelişimini içeren destekleyici etkinlikler olduğundan çocuğunuzu okulöncesi eğitime hazırlar.
          Az çocukla güvenli bir paylaşım ve akran ilişkileri HEDEFLENMEKTEDİR.

Atölyelerimize gelirken çocuklar için yedek kıyafet ve iç mekan ayakkabısı  getirmenizi rica ederiz.
Oyun Grupları Haftalık Programı

10.00-12.00 / 13.00-15.00 saatleri arasında Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri hizmet vermektedir.

Oyun Gruplarına Kayıt Olmak İçin

Oyun Gruplarına kayıt olmak için, haftalık / aylık programdan istediğiniz gün ve saatleri seçerek gruplarımıza kayıt olabilirsiniz. İsterseniz de aylık üyelik sistemi ile her ay gerçekleştireceğimiz oyun gruplarından ayda 4 defadan fazla katılabilir, böylece fiyat avantajından yararlanabilirsiniz.

diğer duyurular »